Home » Referenties

Referenties

Om diverse redenen heeft Volckaert in 2015 het voedingsconcept gewijzigd. Rob heeft zowel de keuze van het nieuwe concept, alsmede de implementatie als projectleider begeleidt. Zijn klantgerichte benadering, daadwerkelijk kartrekker zijn van het project en enorme betrokkenheid hebben dit tot een succes gemaakt. Als opdrachtgever was het zeer prettig werken met Rob. No nonsens, goede en open communicatie en groot verantwoordelijkheidsgevoel voor niet alleen zijn project maar ook de context waren hierin de belangrijkste kenmerken. Bij voorkomende projecten maken wij graag weer gebruik van zijn diensten.

– Annet Boekelman, Raad van Bestuur Stichting Volckaert

Tijdens een aantal projecten bij Volckaert (o.a. de volledige herinrichting van de maaltijdvoorziening van Volckaert) heb ik Rob leren kennen als een betrouwbare en goede projectmanager met oog voor detail en een sterk analytisch vermogen. Hij komt snel tot de kern van de zaak en heeft het vermogen om met alle niveaus in de organisatie verbinding te maken. Daarnaast is het gewoon een plezierige persoon om mee samen te werken met een open en eerlijke manier van communiceren.

– Paul Hooijer, interim hoofd facilitaire dienst en inkoper Stichting Volckaert

Ik heb als Manager van het Service Centrum van Bouman GGZ samengewerkt met Rob Sonnemans. Rob was destijds Manager Diensten a.i. Rob beschikt als interim manager over heel veel vakkennis op het gebied van facilitair management en gastvrijheid. Rob heb ik leren kennen als een bijzonder toegewijde man. Hij staat altijd in verbinding met mensen, is open, integer en prettig in de omgang, zonder daarbij het resultaat uit het oog te verliezen. De combinatie mens- en resultaatgerichte interim manager maken Rob tot een gewaardeerd facilitair professional. Van harte aanbevolen!

– Alice Abrahamse, Eigenaar WelkomFactor

Rob Sonnemans is een bruggenbouwer, met een scherp oog voor de behoeftes van alle betrokken partijen. Hij weet op een stimulerende wijze tot een effectief gezamenlijk resultaat te komen, zonder daarbij aan daadkracht te verliezen. Hij is een uiterst prettig persoon om mee samen te werken voor alle lagen in de organisatie.

– Christine Portasse, Voorzitter Cliëntenraad De Boeg

Rob Sonnemans heeft diverse verandertrajecten mede vormgegeven. Kernwoorden die hem typeren zijn: betrouwbaar, daadkracht en communicatief/verbindend.

– Remco de Vries MBA, Directeur Cordaan V&V A’dam-West

Rob heeft voor het Facilitair Bedrijf / sector Hotel van het Amphia Ziekenhuis in 2009 en 2010 een aantal trainingen verzorgd m.b.t. het thema gastvrijheid. De samenwerking is buitengewoon prettig verlopen. Rob was in staat om zowel op strategisch, tactisch als operationeel niveau te participeren. Rob weet snel een vertrouwelijke sfeer neer te zetten en hij maakt net zo makkelijk contact met de sectormanager als met de medewerkers. Zijn trainingen zijn goed ontvangen door de deelnemers. Zijn feedback is helder en open, op een prettige manier gebracht. Medewerkers werden aan het denken gezet over hun handelen en voelden zich gesteund bij het aanleren van nieuwe communicatieve vaardigheden. “Practice what you preach”, dat is Rob; één en al gastvrijheid.

– Marianne van der Poel – Akkermans, Trainer / coach Kenniskern Amphia Academie

Rob Sonnemans heeft gezorgd voor een probleemloze implementatie van facilitaire processen en procedures, daarbij kijkend naar het totaalproces binnen de verschillende locaties en op centraal niveau. Verbinding maken met Rob Sonnemans betekent niet alleen deskundigheid aan tafel, maar ook een verdiepingslag.

– Gosse Boomsma, Facilitair manager Cordaan Regio Oost.

Rob Sonnemans is betrokken bij de organisatie en mensen, pakt zijn verantwoordelijkheid en is serieus.

– Trudy des Bouvrie, Locatiemanager Cordaan De Boeg